Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-06-12, 15:45
W tibi, ale nie w csie, gram w to od kilku miechów, neo 640 kb/s. Radzę sobię, żadko lagi super gra, robie to tego mapkę, znam serwerey ale nonsteam z hołotą.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Zdaje mi sie ze byl , ale to bylo gdzies na jego starszych wersjach a nie obecnej.
Watpie by moja siora wydawala takie cos jak pieniadze , na takie cos jak gierki komputerowe.
Wiem ze to bylo napewno przed polska platforma steama i to moze nie malo wczesniej.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-07-29, 21:32
Ja obecnie gram chyba w trójkę i nawet nieźle mi idzie. Co prawda zacząłem wczoraj, ale pozabijałem parę osób. Mam nadzieję, że się nie uzależnię
[ Dodano: 15-10-2008, 20:48 ]
No to może odświerze mojego posta. Obecnie gram od 2,5 miesiąca i mam coraz lepsze wyniki. Wśród graczy na serwerze jestem mniej więcej w połowie. Polecam CS Source i serwer UoP (Unity of Programerz) <= nie trzeba mieć Steam'a
ach ten CS. gra ma juz swoje lata, a wciaz gra w nia tylu ludzi na calym swiecie. ponadto organizowane sa turnieje, cieszace sie duza popularnoscia
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-09-08, 22:03
Mi nie działa CS od 2 lat.
Rok temu kupiłem oryginalnego CS:Source, ale mi Steam się nie chce włączyć na 2 komputerach (różne błędy). Może jak sformatuję windowsa, to mi zacznie działać...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).