Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-10-28, 12:10
aż z ciekawości się tam (grafart) zarejestrowałam i... rzeczywiście.
forum dla luzusów najbardziej mnie ubawił szablonik typu jak ze słynnej strony (wpisz sobie w google "własny szablon") i okrzyknięty ochami i achami o.O
momentami nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać.
gdyby nie to lizusostwo, to może i byłoby dobre forum... kto wie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
GTW - grupa trzymajaca wladze, oh yeah, to najlepsza rzecz w forum. Ciezko sie wkrecic, a jeszcze ciezej wykrecic. Na forach nie siedze od circa dwoch lat, tylko podtrzymuje sesje na tych do ktorych mam sentyment i spamuje czasem na sb, tudziez w albumie.
//Edit: chyba pomylilem tematy - prawie caly post do wywalenia. ;-(
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ja czasem przeglądam fora graficzne (lubię oglądać zdjęcia czy jakieś tych zdjęć przeróbki) i forum dotyczące sagi fantasy Pieśni Lodu i Ognia Martina (lub jakieś inne książkowe). Kiedyś udzielałam się na jakichś forach muzycznych, ale na jednym wyjątkowo denerwowało mnie to, o czym już zresztą wcześniej wspominaliście, czyli grupy, podziały i niekoniecznie miła atmosfera - na drugim zaś żywot mój był jeszcze krótszy, bo napisałam adminowi (który zasadniczo był idiotą), że skoro już musi pisać same bzdury, to mógłby chociaż zainwestować w słownik, tudzież lepszego moderatora. Się chyba obraził, bo dostałam bana za bezczelność, czy coś w tym stylu.
(niektórzy są chyba za bardzo przewrażliwieni, czy mi się tylko wydaje?)
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
(niektórzy są chyba za bardzo przewrażliwieni, czy mi się tylko wydaje?)
O tak, bylem na dwoch takich forach. Na pierwszym byla moderacja, ktora strasznie bolalo to, ze flejmi ich mlodszy kilka/nascie lat dzieciak, ale admin byl spoko, nawet usunal mi kiedys dwa warny(jeden mod tak sie zawzial, ze wlepiel mi ich warny), ale sprawa tak sie potoczyla, ze skonczylem z jednym warnem, a moj oprawca utracil swoje uprawnienia.
A najsmieszniejszy byl przypadek, gdzie admin na poczatku trzymal mnie niemalze na sile, bo wraz ze mna siedzialo tam jeszcze kilka osob i forum 'zylo'(o ile mozna to nazwac zyciem...), ale sflejmowalem temat(zalozony przez tego samego admina) o fotce i ludziach, ktorzy sa tam stalymi bywalcami. A ze admin byl wielkim fanem fotki(wydawal grube pieniadze na ten portal i to bylo glownie jego zycie), to dostalem bana i osta o wartosci 999 na dozywocie. xd
Ale srsly, nie wszystkie grupy forumowych wyjadaczy sa jakies zue i niewiadomo jak straszne, czesto sa tam spoko ludzie, moze nie sa otwarci niewiadomo jak, ale da sie z nimi dogadac, a przynajmniej neutralnie koegzystowac. Chyba, ze to jakas grupa zakompleksionych ludzi nie majacych wlasnego zycia poza forum.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Lia Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 21 Paź 2010 Posty: 32 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2010-10-31, 13:22
Swego czasu szukałam polskiego forum graficznego i wylądowałam na wspomnianym GrafArcie. Wybyłam stamtąd równie szybko co się pojawiłam. Atmosfera była nie do strawienia. Miało to miejsce ze trzy/cztery lata temu, ale z tego co mówicie, widzę, że dalej jest tam tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).