czas się pozbyć dziadka. rdza już go żre. drzwi od strony pasażera opadaja, szyba od drzwi pasażera nie da sie jej otworzyć, styki kabli od dmuchawy przerywaja i działa jak ma kaprys. to za duzo jak dla mnie.
szukam małego auta, które nieżre benzyny jak chora
oczywiście sprawna
Ja sie teraz uwazniej przygladam BMW E46.W sumie mozna teraz tez wziac sobie jakis mały kredycik.Bo w sumie zadnego innego niz BMW jakoś nie brałem nigdy pod uwage.Kwestia teraz tego zeby dobry serwis w stolicy upatrzec w razie czego.Jezdzicie do warsztatów czy do tyhc lepsiejszych serwisów?
Ja to mam bayer golfa lamborgini gti diablo 1.9 klatka szeroka felga obniżony normalnie zasuwam po orbicie w kosmos jak po polskich drogach do zakopca tam i z powrotem nawet nie wysiadam po co najwyżeje na papierosa na trzeciego wyprzedzam w ogóle w ciężarowkę nie wjeżdżam no i mazda nas wzięła wszystko przez te krzyki ja nie rozumiem o co chodzi
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
O to ciekawe... Ale teraz juz trzeba sie jakoś ogarnąc z tymi oponami bo to juz niedługo mówia ze bedzie powyzej 20 stopni.Trza sie wreszcie zapisac na wymiane.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).