Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
MyBlogLog przebojem wdarł się na polskie blogi za sprawą boksu pokazującego ostatnich odwiedzających. Powoli zaczyna on przygasać na rzecz serwisu Flaker.pl. W każdym razie mam tam profil, czasami zaglądam w statystyki, ale w zasadzie to wszystko.
MyBlogLog przebojem wdarł się na polskie blogi za sprawą boksu pokazującego ostatnich odwiedzających. Powoli zaczyna on przygasać na rzecz serwisu Flakera. W każdym razie mam tam profil, czasami zaglądam w statystyki, ale w zasadzie to wszystko.
zależy gdzie bo ja w sumie wolałbym używać rodzimego odpowiednika jeżeli tylko nie odbiega jakością od mbl narazie jednak nie posiadam zaproszenia do flakera.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Porównywanie MBL do Flakera to jak porównywanie Google do Wikipedii. Może i są podobne, ale służą do czego innego. I nie zawsze liczy się to co jest lepsze - w przypadku serwisów społecznościowych ważniejsze jest to, kto ich używa. Facebook niby lepszy od naszej-klasy, a jakoś w n-k więcej Polaków...
Arek - sprawdź pocztę, wysłałem Ci zaproszenie. Jeśli ktoś jeszcze chce (mam siedem), to czekam na PW z adresami e-mail.
Ja ostatnio się wkurzyłem, bo gdy usuwałem mojego bloga z tego profilu, to okazało się, że tak naprawdę on dalej wisi na stronie mybloglog.com tylko bez jego autora -_- Paranoja.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).