hmm chyba pierwszy raz słyszę o tej stronie, bo musiałem wklepać w guglach co to jest. Z tego co widzę na wiki to strona powstała w 1998 roku - kupę lat temu. Udostępniają możliwość zakładania blogów, wideoblogów, audioblogów i fotoblogów - całkiem sporo.
Zna ktoś jakieś polskie blogi w tej domenie? chętnie bym zobaczył. Wszedłem na kilka profili ze strony głównej i wygląd blogów mną nie wstrząsnął, wszystkie są schematyczne. Na górze ogromny nagłówek, niżej menu i duża ramka na wpisy.
Minusem jest na pewno ta dolepiana na blogach ramka (pasek menu) na górze i dole strony - ja bym tego nie chciał na swoim blogu - szczególnie, że widzę to jako niezalogowany - dla zalogowanych opcje w takim miejscu są git - kilka silników to stosuje i się sprawdza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
To sobie załóż konto i przetestuj skoro jest darmowy z możliwością wykupienia płatnego pakietu.
Htsz napisał/a:
Minusem jest na pewno ta dolepiana na blogach ramka (pasek menu) na górze i dole strony - ja bym tego nie chciał na swoim blogu - szczególnie, że widzę to jako niezalogowany - dla zalogowanych opcje w takim miejscu są git - kilka silników to stosuje i się sprawdza.
A to to już jest w prawie każdym, popularnym serwisie blogowym. Nawet na blog.pl.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).