Atre
Blogger.Klub Taka Katarynka
Imię: Agata
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
|
Wysłany:
2011-06-15, 00:32 [film] Atre - QukuCzanel
|
|
|
Pragnę przedstawić Państwu moją wesołą twórczość. Filmiki, jakie widzicie pod spodem są zrobione ze zdjęć seryjnych. Od razu zaznaczam, że nie jest to szczyt moich umiejętności. Tak naprawdę zrobiłam je, by zacząć robić cokolwiek. Ważne żeby zacząć, prawda? Tak więc, pokazuję filmiki gdzie się da, i uprzejmie wszystkich proszę o szczere oceny. Ważne są dla mnie wszelkie uwagi, dotyczące tematyki, tempa, muzyki, montażu... wszystkiego. Wszelkie sugestie i rady będą dla mnie na wagę złota.
Pierwszy film, wiem już, że ma zdecydowanie za szybkie tempo. Zdjęcia, z których jest robiony, nie były robione z myślą o filmie - zostały po prostu z sesji od połowy zeszłego roku do dziś. W drugim filmie poprawiłam tempo, oraz zamieściłam zdjęcia przygotowane specjalnie do filmu, jednak to też był swego rodzaju eksperyment (na żywej tkance), widać że w niektórych momentach aparat zbyt często zmieniał pozycję, przez co obraz "skacze".
Napiszcie też, czy bardziej podoba wam się film czarno-biały, czy kolorowy, oraz jaka tematyka według Was, byłaby najlepsza dla szerszej grupy odbiorców.
W planach mam zrobienie projektów Miastowych, czyli "Warszawa" (nieokreślone czasowo) oraz "Kraków" (pod koniec lipca planuję montaż). Dodatkowo myślę o projekcie poświęconym ludzkim emocjom.
|
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki. |
|