gust to oczywiście sprawa prywatna, ale nie można zaprzeczyć, że nieco inna była jego twórczość jak się objawił w PL od tej promowanej wszędzie papki popowej.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2011-07-06, 19:34
Lubię jego muzykę. Był czas, że słuchałam jego dwóch płyt non stop, do znudzenia. Piosenka, która najbardziej przypadła mi do gustu to Caesia & Ruben. Lubię też jego wpisy na facebooku. Jak na fanpage są bardzo szczere i przede wszystkim, pisze je sam. Otwarcie mówi o tym, że lubi imprezować, że lubi kobiety.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ja za to momentami zastanawiam się jak liczna grupa osób słuchało go "przed" telewizją. Ogólnie Cześkiem nie pogardzę, jednak słowo "alternatywny" w dzisiejszych czasach kojarzy mi się co najmniej śmiesznie.
______________________________________________________ mente et malleo
Ja bardzo lubię Czesława, choć nie przepadam za jego sposobem lansowania się (ploteczki, celebryteczki, seksiki itp.). Nawet sobie ustawiłam na dzwonek "Maszynka do świerkania"
Ostatnio zespół Happysad - za którego piosenkami przepadam - zaprosił Czesława do wykonania utworu Miłość (zanim pójdę), który znajdzie się na najnowszej płycie tej grupy pt. Zadyszka.
Kawałka utworu można posłuchać tutaj (3 od góry) => http://muzyka.interia.pl/...chaj,1705128,45
Ostatnio zespół Happysad - za którego piosenkami przepadam - zaprosił Czesława do wykonania utworu Miłość (zanim pójdę), który znajdzie się na najnowszej płycie tej grupy pt. Zadyszka.
Kawałka utworu można posłuchać tutaj (3 od góry) http://muzyka.interia.pl/...chaj,1705128,45
A ja znowu Happysadu nie lubię :p Czesława też namiętnie nie słucham. Mój ulubiony zespół polskiej sceny muzycznej to Elektryczne Gitary Uwielbiam Sienkiewicza za jego teksty, styl i poczucie humoru
A ja znowu Happysadu nie lubię :p Czesława też namiętnie nie słucham
Mnie Czesław w ogóle nie porywa, natomiast co do Happysadu - niektóre piosenki lubię bardzo (chociażby to Zanim pójdę czy mój ukochany Hymn 78), a inne mi zupełnie nie podchodzą, nierówni są strasznie.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).