Chciałabym podbić temat, bo jakoś mam zaćmienie i nie mogę tego zrobić.
Link do bloga w podpisie, chciałabym zrobić, co od razu widać - poszerzyć całe pole, albo przesunąć boczne menu w prawo, żeby nie nachodziło na siebie. Proszę o pomoc
Aha, jak krowie na rowie proszę, bo nie mogę odnaleźć w kodzie tego, co potrzebuję.
Hmm. Na moje, to to by było tak: Projekt --> Projektant szablonów --> Dostosuj ustawienia szerokości i dalej już sobie komfortowo jeździsz suwaczkami, a poniżej masz podgląd, czy jedziesz w dobrą stronę. W sumie w żadnych kodach bym się nie babrała, bo blogspot daje dużo wygodniejszą możliwość. No, chyba że chcesz jeszcze bardziej ekstremalnie poszerzyć.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
W sumie w żadnych kodach bym się nie babrała, bo blogspot daje dużo wygodniejszą możliwość. No, chyba że chcesz jeszcze bardziej ekstremalnie poszerzyć.
powyższe rozwiązanie było właśnie dla "ekstremalnego" poszerzenia
Dzikun, spróbuj - tak jak zasugerowała Fraa - suwaczkami a jak się nie uda to będziemy drążyć temat dalej W przypadku ręcznej edycji możesz posiłkować się szukaniem elementów po nazwach pojedynczo (lub całej grupy aż do nawiasów {}, ale bez nich)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ale jak zajrzałam na bloga Dzikun, to tam suwaczki powinny wystarczyć^^ Ale co kto lubi - może kiedyś też sobie poszerzę, to skorzystam z tamtego wyżej.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).