nie jestem chyba użytkownikiem żadnego z nich (nie przypominam sobie żebym zakładał konto, ale kto wie ). Czasami trafiam na galerie flickr jednak zazwyczaj zdjęcia oglądam na fotoblogach. To samo w przypadku tumblr - z tym, że w tym przypadku robię to częściej bo mam dodanych kilka stron w tej domenie do zakładek.
obrazki.org nie kojarzę.
Do czego wykorzystuję takie strony? jedynie do częściowych inspiracji - zobaczę ciekawy motyw i zastanawiam się jakbym mógł przedstawić taki temat po swojemu na moich fotografiach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zdecydowanie Pinterest, trochę trzeba sie pomęczyć i znaleźć pierwsze interesujące fotki, potem samo kieruje na podobne tematy. Polecam. Szczególnie Street Art oraz StreetArt 3D.
Mam galerię na flickr - to taka galeria dla znajomych z reala (mam też galerię na deviantART, ta jest dla znajomych z netu, bo na nie jestem bardziej odważny co się tyczy np. zainteresowań czy ulubionych ja wiem, że to dziecinnie proste po flickr znaleźć czyjegoś dA, ale jednak tą na flickr podaję często osobom kompletnie nie obeznanym z netem, więc ryzyko spada ).
Tumblr-a nie mam, ale może założę, do pewnych tematycznych zdjęć
Innych raczej nie używam (aczkolwiek kilka osób ma blogi na tumblr, więc je czytam/oglądam)
Flickra używam jako hosting zdjęć do prezentowania na zewnątrz (że niby "jestę fotografę" ), a z resztą serwisów bywa różnie. Zamiast Kwejka wolę 9gag, na Tumblra i Soup.io wchodzę okazjonalnie (a sam nie prowadzę), a na dA tylko wtedy, jak ktoś podlinkuje coś ciekawego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).