Wysłany:
2010-07-17, 11:34
A ja nie mogę teraz znaleźć jakieś przyjemnej knigi. Jest nadal szał ma wampiry, ale wydawnictwa dostały szału i wydają wszystkie jakieś takie paracudaki, które im się nawiną pod rękę, a niektóre z tych książek są tak durne, że nawet nie fajne A ja nie jestem wymagająca, lubię nieskomplikowane w treści i odbiorze lektury, ale niektóre to przesada
zobacz sobie ten Cyrk Odmieńców. Choć może na początek film? żebyś zobaczyła o co w tym w ogóle chodzi? Film się nazywa Asystent Wampira tytuł mnie z początku rozśmieszał i odstraszał, ale z nudów obejrzałam i strasznie mi się spodobał. Trochę inna wizja wampirów jest w tym.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-07-17, 14:08
Yzoja napisał/a:
Asystent Wampira
Oglądałam i średnio mi się podobał. W recenzjach przeczytałam, że niby na tym filmie pokazane są naprawdę straszne wampiry. Ja się nie bałam, a należę raczej do tych strachliwych ludzi. Ot taki, lekki młodzieżowy film z dwoma morałami na koniec. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-07-18, 14:56
Yzoja napisał/a:
nie ma przerażać to po prostu ma mieć sens i ciekawą historię
Ok, ok, tylko po przeczytaniu kilku recenzji nastawiłam się na coś zupełnie innego. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Wysłany:
2010-07-26, 13:23
Wracając do tematu
Kupiłam na All próbki podkładów mineralnych. Myślałam, że jestem bardziej opalona, bo wzięłam za ciemne
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-26, 16:48
Dwie pary spodni (Cropp) i koszulka (New Yorker).
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-07-30, 18:54
Ostatnio mam manię kupowania kolczyków i ogólnie biżuterii Kupiłam sobie 6 pierścionków, 3 pary kolczyków i bransoletkę
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2010-07-30, 20:54
A ja dzisiaj po raz pierwszy złożyłam międzynarodowe zamówienie
I nie, nie perfumy - a kosmetyki mineralne Muszę sobie dokupić jeszcze pędzle do nich, ale to po weekendzie.
[ Dodano: 18-08-2010, 12:49 ]
* Cztery spiny do włosów Od 6 lat nie mogłam spiąć włosy, bo nosiłam rożnej maści boby, teraz mogę, ha ha ha!
* I tera uwaga : niezmydlaną frakcję sojową i hydrolat oczarowy XD
* Trzy oryginalne dodatki do The Sims 2 (chciałam wszystkie na raz, ale cena przeraziła nawet mnie )
*
* no i pędzle do makijażu z w/w postu
[ Dodano: 24-08-2010, 15:58 ]
Torbę Moja ulubiona (mówię to na podstawie nie zmieniania jej przez dwa ostatnie lata LO) przetarła się i potrzebowałam nowej. No i mam
Poszłam na zakupy z zamiarem kupienia spodni, a wróciłam z kompletem na sylwestra (spódniczka + bluzka), potem chciałam jeszcze kupić spodnie, ale niestety nie starczyło pieniędzy i dokupiłam dodatki do tego kompletu. Ehh.. Planów jeszcze nie ma, a skompletowany strój jest Też tak macie?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).