Kelly ma specyficzną wymowę/akcent, już w pierwszym odcinku pierwszej serii zwrócili jej uwagę, że bełkocze i nie można jej zrozumieć
Koniec odcinka 6 ponownie wprowadza trochę zamętu. Zresztą ta seria jest chyba najbardziej zakręcona ze wszystkich. Osoby posiadające kanał E4 zobaczą dzisiaj wieczorem zombiaki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tak, zabawne było, że zakatowali kolejnego opiekuna/kuratora. Panna miała swoje 30 sekund w serialu
Oglądnąłem także odcinek finałowy, w którym wyjaśniono co tak na prawdę zmusiło Simona do cofnięcia się w przeszłość. Było trochę inaczej niż się spodziewali (z ich wcześniejszych rozmów wynikało, że musi to zrobić, bo inaczej ona umrze - tam w przeszłości).
Ostatni odcinek zapowiada także czwarty sezon Misfits (w przyszłym roku-2012), niestety nie zagra w nim już Alisha Bailey ;( a przynajmniej tak wynika z informacji w sieci i jej wpisu na Twitterze.
info http://www.digitalspy.co....rticle_continue
Wyczytałem także, że Amerykanie chcą zrobić swoją wersję tak jak to było z Skins US. Ciekawe jak to wyjdzie...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ja oglądnęlam ten o zombi, z tym kuratorem to nie wiadomo czy śmiać się czy płakaćm, ale muzyczka romantyczna , przypomniało mi się, że swego czasu też miałam kolegę, do którego przychodzili kuratorzy i też im to mało dało, na szczęście nie wychodzili nogami do przodu
Ostatni odcinek zapowiada także czwarty sezon Misfits
serio?
co to zapowiada?
ze starej ekipy został tylko Curtis i Kelly.
sama nie wiem czy nadal będzie miało to jaja, skoro nie ma Nathana ani Simona.
nie wiem czy kolejny sezon nie będzie odgrzewanym na siłę kotletem - jeśli naprawdę powstanie to trzymam kciuki żeby trzymał poziom, a jak nie, to chcę inny serial e4, który zastąpi Misfits
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ja bym nie przekreślał, wszystko zależy o czym to będzie i w jakim czasie się będzie rozgrywało. Na chwilę obecną wiemy jedynie, że nie będzie tylko pani, która zginęła w ostatnim odcinku. Simon ma niby błądzić w pętli miłości, ale jak to będzie dowiemy się jak już będą pierwsze wycieki
Wysłany:
2012-10-15, 23:19zapowiedź - 4 sezon Misfits
Tradycyjnie na kanale e4 pojawi się niebawem czwarta seria Misfits.
skąd wiem? Na ich profilu YT oraz fanpejdżu pojawiają się zajawki, oto jedna z nich, dodana wczoraj:
Jak łatwo można zauważyć z poprzedniej serii: Curtis i Rudy oraz dwie nowe postaci Jess i Finn.
Ciekawe jak to zostanie rozegrane - skok na kasę czy rzeczywiście z pomysłem? Trzeci sezon sugerował zapętlenie się historii a to jednak nie koniec przygód
Właśnie obejrzałam nowy odcinek 4 serii i jestem totalnie i zupełnie zawiedziona. Fakt, że została już tylko dwójka z poprzednich serii i bardzo marny pomysł na odcinek nie rekompensuje zupełnie czekania roku na serial. Zobaczymy jak dalej, ale jakoś specjalnie teraz już nie czekam. Szkoda...
Fakt, że została już tylko dwójka z poprzednich serii
jest jeszcze chłopak Kelly (ten od rozdawania mocy) i o niej też wspominali, ale z tego co widzę w sieci poszła siedzieć za napaść i zrezygnowali z jej udziału.
Poza tym historia w poprzedniej części zatoczyła pętlę zatem bez sensu by było jakby na siłę wrzucono ich do czwartej serii.
intra napisał/a:
bardzo marny pomysł na odcinek nie rekompensuje zupełnie czekania roku na serial.
rzeczywiście bez szału, ale jak sobie przypominam w pierwszej serii też się rozkręcało długo. Gdybym wtedy ocenił serial po 1-2 pierwszych odcinkach nie obejrzałbym kolejnych.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).