a gdzie tam jest jakaś biała ramka? jedyna to ta z Painta. Inne wymiary ma obrazek z dziewczynami na niebieskim tle a inne miał dokument, który utworzyłaś.
Zamiast edytować pliki graficzne w Paint użyj chociażby Pixlr czy Sumo Paint. Są to aplikacje obsługiwane w przeglądarce, dają o wiele większe możliwości niż Paint.
Jeżeli chodzi o inną ramkę to zrób zrzut ekranu i zaznacz ją na nim.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
bo ja robie zrzut ekranu potem wycinam co mi nie potrzebne i zapisuje wychodzi potem obraz z białym tłem bo ja chcem odrazu pod obrazkiem cos napisac ale białe tło rozdziela to i podpis jest daleko
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
utwórz nowy dokument o wielkości takiej jak obrazek z niebieskim tłem, nie korzystam z painta, ale tam też powinno być jakieś przycinanie lub kadrowanie tak żeby wyeliminować całe białe tło wokół obrazka.
Jak wkleisz zrzut ekranu do Painta to wybierz narzędzie "przytnij" zaznacz fragment obrazka, potem prawym klawiszem wewnątrz zaznaczenia i znowu wybierz "przytnij", w ten sposób wytniesz wszystko co niepotrzebne dookoła.
Tak to wygląda w Paint Windows7:
p.s. potem jak wybierasz opcję "zapisz jako" to format ustawiaj na JPEG, GIF lub PNG
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).