Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2012-03-28, 19:46 60 tysięcy postów na szóste urodziny Forum Blogowicza
|
|
|
Wprawdzie forum ruszyło oficjalnie na początku marca 2006 jednak liczbę 60 000 postów przekroczyliśmy dopiero w tym roku (2012), dzisiaj tj. 28 marca.
Dziękuje wszystkim, którzy zaglądali przez te lata i zamierzają zaglądać nadal, szczególnie tym, którzy dają coś od siebie a nie ciągną jedynie w tematach z pomocą ;p
Jak łatwo można wyczytać ze statystyk, najwięcej postów powstało w 2009 roku, już chyba nic tego nie przebije, szczególnie, że całe życie internetowych społeczności kręci się na innego typu stronach jak chociażby Facebook. Dla przykładu:
marzec 2009 - 1247 postów
marzec 2012 - trochę ponad 600 postów
Mamy zatem średni wynik 10 tysięcy postów rocznie. Nie jest mały ani jakiś powalający. Na dzień wychodzi coś około 27 postów. Niektórzy sami tyle piszą w ciągu dnia. Narzekać jednak już nie zamierzam, bo to niczego nie zmieni
Ważne:
Ponieważ forum powoli zamienia się w Q&A Bloggera (pytania i odpowiedzi), będzie trochę zmian. Lubię Wam pomagać, sam się często uczę nowych rzeczy dzięki temu, ale tematów z pomocą przybywa a rąk do pomocy mam niewiele (można powiedzieć, że praktycznie brak). Większość tematów ogarniam sam. Na forum spędziłem ponad 2500 godzin a doliczyć trzeba także czas poza nim na poszukiwanie rozwiązań. Mam przez to coraz mniej wolnego czasu dla siebie a w dodatku nie zarabiam na tym praktycznie nic. Postanowiłem wprowadzić kilka zmian, które zaczną obowiązywać od kwietnia. Więcej szczegółów pojawi się wraz z tematem dotyczącym nowości na forum Nie będą jakieś strasznie, ale wymuszą na Wasz większą aktywność i wdzięczność za pomoc ;p
Proszę o komentarze poniżej. Wasze opinie są dla mnie cenne.
Od kiedy jesteście na forum?
co w nim lubicie, co Wam się nie podoba?
Jaki procent wszystkich postów należy do Was? (można sprawdzić na stronie profilu - link w nagłówku forum)
Czy czegoś brakuje?
Macie jakieś pomysły na rozwój forum?
p.s. wszystkich, którzy tego jeszcze nie zrobili zapraszam na Facebooka w celu polubienia Blogowicza: https://www.facebook.com/Blogowicz
Na Google+ też jest wizytówka jak coś:
https://plus.google.com/b/112058561850444192131/
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|