Wstawiłem to wczoraj na swoim testowym blogu. Masz tam dwa jednakowe zdjęcia (kwiatek), więc dodałem sobie teksty i wszystko po tej zamianie ifów działa prawidłowo.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dominiczek89 Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-31, 16:18
To wstaw ten twój kod. I na głównej wyświetlało się to co na 5 wybranych? a na pozostałych inne? Kurde no u mnie coś nie idzie...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2012-03-31, 16:45
No na całym blogu ci się pokazuje drzewko i napis inna podstrona przecież
Wysłany:
2012-03-31, 17:20
Dziwne .. Ja właśnie sprawdzałem na 2 kompach i 2 przeglądarkach i tak nie jest jak pokazujesz na screenach Hehe,Więc o co tu chodzi?
Internet Explorer 9, Opera 11.61, Safari 5.0.3, Chrome 17.0.963.83 m, Firefox 11.
Na żadnej poza Firefox nie jestem zalogowany.
Ciasteczka i pamięć podręczną wyczyściłeś?
Obsługę JavaScript masz raczej włączoną, bo inaczej by Ci się nie pojawiało nic w tym miejscu
Wysłany:
2012-03-31, 18:31
Tak wyczyściłem,,i nic... U mnie jest inaczej Mówię poważnie , nie robię sobie jaj A zobacz na mój blog i powiedz jak ty na nim widzisz, Dałem kod taki jak ty.
Wysłany:
2012-03-31, 20:00
Faktycznie, druga osoba potwierdziła to więc to u mnie coś jest nie tak, i wiem chyba co...Jako że teraz przebywam w Hiszpanii blogspot automatycznie dopisuje mi na końcu .com.es i może dlatego? Kiedys tak nie było,ale od jakiegoś czasu wszędzie te .es .Nie wiem czy to się gdzieś da ustawić?
Dlaczego nie zrobiłeś tego o co Cię poprosiłem? wystarczyło dopisać na końcu adresu / i wszystko działa jak powinno. Sprawdziłem nawet inne końcówki, adres nazwa.blogspot.com.es czy nazwa.blogspot.de nie robi różnicy i skrypt działa prawidłowo o ile wpisany adres kończy się .com/ lub .com.es/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).