Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nyan_Cat Blogger.Klub
Wysłany:
2012-04-05, 23:45
Ale pomiedzy te dwa elementy mam wkleic kod do czatu.?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nyan_Cat Blogger.Klub
Wysłany:
2012-04-05, 23:49
Wkleiłam i pojawiło sie takie cos : Błąd podczas analizowania pliku XML, wiersz 810, kolumna 325: Element type "a" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".
[ Dodano: 06-04-2012, 01:05 ]
teraz kiedy poprawilam kod z tym 'a' pokazalo mi sie to :Błąd podczas analizowania pliku XML, wiersz 810, kolumna 301: The content of elements must consist of well-formed character data or markup.
Kuba :3 Blogger.Klub
Imię: Kuba
Wiek: 25 Dołączył/a: 12 Mar 2012 Posty: 0 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-04-10, 00:31[blogger.com] Parę problemów z pobranym szablonem , pomocy
Heejka . Posiadam szablon PrintDesign i chce zrobić zmiany :
1. Chciałem zadać pytanie odnośne tła nagłówka .np. jak na star-poli i Ananasowemsp (.blogspot.com) .
Chodzi mi o rościągniecie tego szaro-białego ( lekko przezroczytego ) tła nagłówka . Jak to zrobić ? Oczywiście chodzi o to by mieć miejsce na obrazek
2. Też chce zmienić kolory w szablonie ; szczególnie te odcienie czerwonego . czyli to na inny kolor : http://imgh.us/pasek_stron.bmp i http://imgh.us/zakladki.png . Zaznaczone kolory chciałbym zmienić na granatowy .
3. Czy pomogli byście znaleść jakieś porządne tło które by pasowało do tego szablonu ? ( w dużych rozmiarach )
1. Chciałem zadać pytanie odnośne tła nagłówka .np. jak na star-poli i Ananasowemsp (.blogspot.com) .
Chodzi mi o rościągniecie tego szaro-białego ( lekko przezroczytego ) tła nagłówka . Jak to zrobić ? Oczywiście chodzi o to by mieć miejsce na obrazek
O poszerzaniu tego szablonu już było tu na forum, oba blogi mają tę samą grafikę w tle ram nagłówka: http://i.imgur.com/jpcGm.png znajduje się ona w background dla elementu header-wrapper
3. Czy pomogli byście znaleść jakieś porządne tło które by pasowało do tego szablonu ? ( w dużych rozmiarach )
wejdź na google.pl i wpisz słowo kluczowe np.:
- free background pattern
- free background
- free Photoshop patterns
- free patterns web design
i przeszukaj strony, które zaproponuje wyszukiwarka
Możesz się też przełączyć na grafikę i tam jest sporo opcji, min. szukanie po rozmiarach. Wpisz "free wallpaper", określ wielkość rozdzielczości ekranu, wybierz kolory i przeglądaj wyniki modyfikując kryteria.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).