miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-14, 20:39
Hotaru napisał/a:
drogo...
Jak się wejdzie np. do Sephory, to wszystko jest po takiej cenie. Chociaż mój kolega kupił sobie parę dni temu we Francji perfumy Lamborgini (75, albo 100ml) za 10 euro!
Wysłany:
2010-04-16, 13:56
Wspominałam już o LLL - to są perfumy nr jeden, które przynoszą mi szczęście (a przynajmniej w to wierzę, a wiadomo, psychiczne nastawienie jest najważniejsze ). Noszę je co poniedziałek (...szkoła), a gdy połączyłam je jeszcze z szczęśliwym sweterkiem - zdałam prawdo jazdy
Powoli mi się kończą (powoli, rok je już mam ) i się zastanawiam, czy kupić jeszcze raz, spróbować może z jakimś innym słodziakiem, a może kupić i to, i coś nowego?
Noa Perle, Cacharel - koleżanki mówią, że jest to "mój" zapach. Zastanawia mnie tylko to, że myślę tak samo w stosunku do mojej siostry, na której ten zapach poczułam... Może to rodzinne? XD
A ostatni nabytek - Kenzo, L'eu Par. Szukałam czegoś świeżego, wodnego i znalazłam. Musiałam się trochę przyzwyczaić do tego jaśminu, ale to kolejny luks nabytek - i znów koleżanki mówią, że jest piękny
A co do flakoników - nie wiem, wydaje mi się, że nawet najpiękniejszy zapach nie zrobiłby na mnie wrażenia, gdyby miał brzydki flakonik. Fakt, że trzymam perfumy w pudełeczkach (oryginalnych, nic się nie marnuje XD) i w szafce, ale ładny flakon, to jest to
Aktualnie moja lista nowych nabytków ma kilka pozycji, ale nic nie zdradzę - jak coś kupię, to się pochwalę
A przecież producenci nie śpią, co raz wyskoczą z czymś nowym..
[ Dodano: 17-07-2010, 18:00 ]
Dlaczego, do choroby, nikt się tu nie udziela?! Ubolewam nad tym faktem
Ze str. 2:
pudi91 napisał/a:
Perfumy.... kobietom nie potrzeba żadnych perfum
Ze str. niepamiętam:
harryztybetu napisał/a:
jak dla kobiet, to podobają mi sie Chanel Coco Mademoiselle i CK Euphoria... Wyczuję z kilometra;) Zresztą nie tylko te. Osobiście jestem zdania, że kobieta powinna mieć co najmniej kilka flakonów różnych perfum i wód toaletowych, bo przecież co innego będzie pasować na bankiet, co innego na uczelnie, czy do szkoły a na imprezę to jeszcze inna bajka... Żałosne jest jeśli spotykasz o rano dziewczynę, od której na kilometr trąci cięzkimi wieczorowymi perfumami typu Givenchy Organza, YSL Opium albo jeszcze coś... Na dzień świeża woda toaletowa, wieczór coś cięższego...
Nie znam bardziej pospolitych perfum niż Euphoria. Coco zresztą też, tyle że ona chyba młodsza.
A co do kilku flakonów - zgadzam się!
A nie zgadzam się co do "rano lekko, wieczorem mocno" - ja kocham mocne zapachy i nikt nie odbierze mi przyjemności z ich używania :< A jak się społeczeństwo truje, to ma problem - my też musimy wdychać zapachy innych osób
Niech ten temat rośnie w siłę, Rododendroniki będą hepi.
malaczarna Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-08, 15:45amor amor
moimi ukochanymi , niezastąpionymi sa Amor Amor Cacharel i fakt miałam oryginalne ale mam tez z FM i tez sa idealne. Fakt, te perfumy są zdecydowanie na wieczór niż na dzień
Kocham zapachy które są jednocześnie cierpkie i słodkie. Zdecydowanym ulubieńcem jest Noa Perle Cacharel na jesień/zimę i Be Delicous DKNY w podstawowej wersji. Czasami lubię Baby Doll YSL, która na mnie w ogóle nie pachnie cukrem i Parisienne (też YSL). Na wieczór kocham Dolce Vitę Diora lub Be Delicous Night DKNY. Ostatnio choruję na Pure Verbena, znów DKNY
______________________________________________________ Blog urodowy: kosmetyki, makijaże, akcesoria..
www.ofetowa.blogspot.com
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).