Hm, z wizytą u fryzjera do dupy. fryzjerka powiedziała, że może mi to zrobić ale będzie średnio to wyglądało, i dała mi do zrozumienia żebym jeszcze poczekał z 3 tygodnie aż będę miał dłuższe włosy z tyłu.
Ale iż wam obiecałem zdjęcie to słowa dotrzymam chociaż nie z nową fryzurą
Zdjęcie
Wysłany:
2010-04-17, 07:53
Chłopaku, skrzywdzisz się tą fryzurą
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-17, 09:18
To powiedzcie mi tak, nie chce mieć już takich włosów jak mam na zdjęciu, czyli krótkie. Czyli jaką zmianę jeżeli chodzi o fryzurę byście mi proponowali ?
Wysłany:
2010-04-17, 13:23
To se zapuść, ale nie rób z siebie takiego brzydactwa, jak ma ten ów czeski piłkarz Jest wiele O WIELE ładniejszych dłuższowłosych chłopaków, a tyś ze wybrał takiego cudaka
Dodaj sobie urody, a nie odejmij
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-17, 18:31
ale zapuszczać można na wiele sposób, długie, bardzo długie, do ramion, itp itd
Wysłany:
2010-04-17, 19:12
Nie wiem, jak mogę Ci pomóc, bo nie przepadam ogólnie za długowłosymi chłopakami, ale jak żeś się uparł na dłuższe, to mogę powiedzieć tylko tyle - dla mnie dopuszczalna długość to do ramion 99% facetów na świecie przy zadbanych włosach do ramion wyglądałaby równie schludnie i ładnie jak obstrzyżonych na krótko Więc proponuję Ci - do ramion
Na Twoją korzyść przemawia jeszcze fakt, że masz jasne włosy i szczupłą twarz. Więc myślę, że byłoby Ci dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).