Oj_karola
Blogger.Klub

Imię: Karolina
|
Wysłany:
2012-10-08, 16:51 Odpowiedzi do komentarzy
|
|
|
Witam.
Mam na blogu TEN szablon.
I niestety, ale nie ma on opcji odpowiedzi na komentarze.
Gdy wchodzę na bloga z telefonu mogę dać odpowiedź, jednak na pc wyświetla sie jako kolejny komentarz, na końcu, za wszystkimi.
Znalazłam podobny temat na tym forum: http://forum.blogowicz.in...arzy-vt5706.htm ale nie wiem jak zostało to ostatecznie rozwiązane.
Zastosowałam się do tych instrukcji i fakt, pojawiła sie możliwość odpowiedzi ale wygląd się kompletnie rozjechał.
W poście zamiast >miniatura, kawałek tekstu, czytaj dalej< pojawił się cały wpis.
Strony na samej górze (autor, kontakt, strona główna) zupełnie sie rozjechały a podoba mi się aktualny wygląd.
Rotator, menu i cała reszta chyba działa tak, jak powinna.
Próbowałam wklejenia kodu z bloga, gdzie opcja odpowiedzi istnieje, nic się nie zmieniło, jedynie wygląd komentarza.
Próbowałam też porównać kod przed i po przywróceniu domyślnych widżetów. Niestety, nie znalazłam tam niczego, z czego bym cokolwiek rozumiała.
Wie ktoś co tam zmodyfikować żeby zadziałało ?
Ewentualnie druga opcja. Jak po przywróceniu domyślnych widżetów przywrócić wygląd tych rozjechanych stron i zmienić wygląd postów na 'miniatura - kawałek wpisu - czytaj dalej' ?
[ Dodano: 09-10-2012, 18:17 ]
Już mi się strony nie rozjeżdżają, zrobiłam to.
Jakieś wskazówki, jak zrobić, żeby post na stronie głównej wyglądał tak, jak wygląda ?
|
|