Ja lubię opowiadania -dość szybkie i wciągające o dość prostej budowie. Blogi z recenzjami - muzyki, filmów i książek oraz te piłkarskie czy ogólnie sportowe.
Widzę, że zdecydowanie przeważa motoryzacja, fotografia i inne już od jakiegoś czasu najbardziej popularne tematyki blogów. Ja z kolei bardzo lubię czytać blogi związane z psychologią, uczuciami i kobietami. Lubię ciekawe historie, zagadki kryminalne i ciekawą prezentacje stylu życia danej osoby.
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2012-11-05, 15:28
Przepadam za blogami kosmetycznymi, włosowymi i książkowymi. Czasem trafi się jakiś inny (jak na przykład wczoraj, dzięki temu forum, trafiłam na blog o Piotrze i Dziadzie i umierałam ze śmiechu ), ale to należy do rzadkości.
Bardzo lubię blogi, które mnie inspirują w życiu codziennym: kulinarne, wnętrzarskie, handmande. Czasem zajrzę na jakiś modowy czy kosmetyczny. Czasem na blogi ulubionych dziennikarzy sportowych. Każdego dnia zaglądam na blogi ze swojej 'działki' - literackie, filmowe, propagujące zdrowe odżywianie itd.
Ja najczęściej czytam blogi opiniotwórcze, najczęściej tworzone po prostu przez ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia na najróżniejsze tematy. Lubię też blogi związane z technologiami, ale nie jakieś przesadne dla elitarnego grona ludzi pojmujących ścisły żargon, tylko takie przystępne.
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
nie czytam blogów
to co mnie interesuje znajduję w kilka sekund na serwisach. Jeżeli chodzi o blogi, to szukam takich związanych z literaturą prowadzoną przez autora.
______________________________________________________ Benzomana gramatyka nie obowiązuje
Lubię blogi lifestyle'owe, o niekonwencjonalnej tematyce, a najbardziej te kulinarne, gdzie można odkryć przeróżne potrawy, sto razy lepsze niż te z telewizyjnych programów kulinarnych.
Ja najbardziej lubię blogi o zdrowym trybie życia i macierzyńskie. Te drugie są mi szczególnie bliskie, bo łatwo zżyć się z autorkami - matkami. Razem się wspieramy i dzielimy się cennymi wskazówkami. Super sprawa
Ja najbardziej lubię te o życiu - takie pamiętniki lubię mieć poczucie, że przypatruję się czyjemuś życiu tak przez dziurkę od klucza, podglądam
Nie lubię blogów tematycznych - znaczy pewnie że czasem trafię na jakiś ciekawy i przeczytam cały i śledzę go dalej, ale to wyjątki. Ogólnie ubolewam bardzo że tak mało jest w dzisiejszych czasach zwykłych pamiętników, a większość albo pisze tematycznie albo o swoim hobby czy innej twórczości
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).