Imię: Aleksandra
Wysłany:
2012-11-27, 21:34
darek22 nie zgadzam się z tobą, ta gra jest właśnie tak skonstruowana by premka nie wpływała znacząco na samą rozgrywkę. A czołgi premium niewiele się różnią od zwykłych (chociaż nie zaprzeczę, że są CIUT lepsze, ale w tej grze i tak na pierwszym miejscu są umiejętności gracza).
A jeśli chodzi o samą grę - jest to moja ulubiona gra ever, doszłam już do VII tieru i nie zamierzam na tym zaprzestać, jako ktoś kto uwielbia historię i militaria to taka gra to prawdziwy rarytas
Imię: Artur
Dołączył/a: 13 Gru 2012 Posty: 22 Miasto: Toruń
Wysłany:
2012-12-13, 17:33
Może i fajna gierka ale ja nie zamierzam wkładać siano w jakies gry internetowe.. także jak kolega wyżej mówił żeby mieć dobre konto trzeba pakować siano ..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).