Telefon ma ten minus, że bez zestawu słuchowego masz zajętą jedną dłoń lub ramię i potem boli szyja Druga sprawa to brak możliwości udostępniania pulpitu a w wielu przypadkach to ratuje sytuację (np. jak ktoś nie zna się na komputerach a trzeba mu coś wyjaśnić). Trzecia to koszt rozmowy (czasem rozmawia się 1-2h), chyba, że akurat masz setki darmowych minut
jestem w playu - rozmawiam tylko po to, żeby uzgodnić i nie pracuję z telefonem przy twarzy - bo albo praca albo gadanie.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Miałem kolegę poznanego przez internet i najpierw rozmawialiśmy na komunikatorze Wirtualnej Polski, potem on mi powiedział o Gadu-Gadu i przenieśliśmy się na niego (ale nie pamiętam który to był rok...). Dłuuugo miałem ten pierwszy numer, potem miałem dwa na raz (tak potrzebowałem) i obecnie został mi tylko ten drugi choć czasem żałuję straty tego pierwszego z różnych przyczyn. Oba te numery były siedmiocyfrowe (tylko pierwszy z 3 na początku, a ten obecny/drugi ma 6).
GG powyżej 6.0 to już tragedia wizualna ale z GG Tunerem, który mi powyłączał wszystkie te badziewne dodatki da się używać tego programu
Parę razy próbowałem innych klientów ale jednak żaden mnie nie satysfakcjonuje, bo np. emotikonki ma inne, a jest to dla mnie ważne zwłaszcza w rozmowie z jedną przyjaciółką
No ja też 7 cyfrowy i grubo ponad 10 lat temu. W ogóle GG praktycznie nie używam, ani innych komunikatorów ale jak już muszę to mam AQQ bo to nowe GG mnie przeraziło ilością niepotrzebnych głupot zamulających.
______________________________________________________ mój sprzeciw dla szkodliwej chemii w żywności
Ja swój numer mam od jakiś 7-8 lat.
Zakładałam to konto na GG jeszcze jak nie miałam internetu i jak włóczyłam się po osiedlowych kafejkach internetowych :p pamiętam jak dziś, jak wypisywałam do nieznajomych chłopaków z koleżankami i jak układałyśmy różnego rodzaju intrygi używając tego komunikatora...
A ilość cyfr uczestniczących w moim numerze to okrągła ósemka
Teraz praktycznie w ogóle tego nie używam. Usunęłam to dziadostwo z komputera, żeby nie spowolniało. I jakoś mi tego nie brakuje
Ja używam gg od czasów studiów 8 lat ale według mnie jest lepszy skype mam go od 3 lat obecnie. Bardziej mi się w nim podoba obsługa i interjes użytjkownika.
Oj numer gg mam odkąd pamiętam (gimnazjum?) i mój numer ma tylko 6 cyfr jest to pierwszy numer, który zarejestrowałam i nigdy nie miałam innego. Jeśli chodzi o sam komunikator to aktualnie jest to wspomniane już w tym temacie AQQ.
Natomiast nie używam gg prawie wcale, jedynie do komunikacji z Mamą Chcę się przerzucić na skype bo mam tam kontakty nie tylko skype'owe ale też msn i facebook. Szkoda, że nie można podłączyć numeru gg do skype to by się mój problem rozwiązał!
Ja swój numer gg też posiadam już x lat, jednak od jakiegoś czasu (2-3 lata) mało z niego korzystam. W czasach młodości korzystałem non stop z niego, teraz raz na miesiąc wejdę zobaczyć czy nie ma nic nowego
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-01-26, 19:37
Z tymi numerami gg jest tak, że te nowe co się dostaję co są bardzo długie ale co jakiś czas te krótsze się zwalniają i na farta można dostać krótszy numer. Moj ma nie wiem chyba 7 cyfer.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).