Imię: Magda
Wysłany:
2009-11-25, 15:29Re: Serial "Pierwsza Milość "
natka22 napisał/a:
Co o nim sądzicie ?
Nie lubie. Skończyłam go oglądać pare lat temu jak jedli kolacje i nie mogli jej skończyć przez pare odcinków.
A ta Emilka to mnie poprostu rozwala.
Okropny.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-25, 18:11
Cytat
ten bar to ta książko-kawiarnia czy co to tam było wcześniej
Noo, ale gdy Teresa poszła na urlop macierzyński, to Kinga wprowadziła gruntowne zmiany.
Nie, nie oglądam. Czasem tylko, gdy zostaję w domu/jestem chora i nie wiem co mam ze sobą zrobić, to oglądam jakieś powtórki na polsacie czy na polsat 2. Za nudny według mnie.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
nie poznałem tego w sumie, czyli to nie żaden z naszych klubów a jedynie aranżacja pod klub bo dawno temu na początku to na bilard chodzili do prawdziwego klubu koło rynku, tylko nazwa była zmieniona.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-11-26, 18:04
Nie oglądam żadnych polskich seriali tego widziałam może ze dwa odcinki.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
słyszałem, że tam lepsze rzeczy dzieją się z tymi aktorami w prawdziwym życiu główni bohaterowie nie są już razem, ten Mikołaj jest z Agnieszką Włodarczyk a jego była nadal gra główną rolę i muszą się znosić nawzajem to jest prawie jak moda na sukces
madamebilberry [Usunięty]
Wysłany:
2012-05-14, 18:47
To ja chyba jakaś do tyłu jestem, bo nie wiedziałam, że jest taki serial xd
danma777 Blogger.Klub
Imię: Daniel
Dołączył/a: 02 Gru 2012 Posty: 16
Wysłany:
2012-12-02, 04:41
Raz na tydzień obejrzę żeby nie stracić wątku ale serial jest raczej (czasami wciąga) nudny i przewidujący (serial Julia prze około 160 jest ciągnięty jeden wątek co już było wiadomo po 3 odcinkach że na końcu będą ze sobą ale przynajmniej można się pośmiać tekstów Bożenki )
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).