dziś dzień darmowej dostawy, więc kupiłam mase rzeczy od świeczek i wosków yankee candle, aż po kule do kąpieli, kremy, płyn micelarny i kilka lakierów do paznokci
______________________________________________________ nowości kosmetyczne, swatche, porównania i recenzje. zapraszam na un-usual.blogspot.com
Ja mam ostatnio fazę na kupowanie sukienek. A jakoś przedwczoraj nie mogłam się oprzeć zestawowi bransoletek turkusowo-morsko-zielonych, idealnie pasujących kolorystycznie do jednej z tych kiecek.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-31, 22:33
Wczoraj byłam na zakupach i skusiłam się na biały wiosenny płaszczyk (zawsze o takim marzyłam, ale biały kolor wydawał mi się mało praktyczny, ale stwierdziłam, że raz się żyje), uroczy sweterek (na przecenie ) oraz piękny sweterek koloru niebiesko-szarego (dostałam 30 zł rabatu i zapłaciłam tylko 130 zł, a pierwotnie sweterek kosztował ponad 160 zł). Jestem bardzo zadowolona z zakupów, bo nic tak nie cieszy jak świadomość, że coś udało nam się ugrać (nawet jeśli wiemy, że to w gruncie rzeczy nieprawda).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).