miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-03-17, 22:39
lapavlo napisał/a:
Gacie są do dupy a nie pokazywania
To jest trochę "chłopska" zasada... Niektóre rzeczy kupuje się też po to, aby dobrze wyglądać, a nie po to, żeby miały tylko spełniać swój "obowiązek".
Taka "bielizna" to chyba tylko jako żart się nadaje jakiś śmieszny prezent na osiemnastkę czy coś, taki z rodzaju tych wiecie - do pośmiania się a nie do używania
tylko w sumie one takie "śmieszne" to nie są do końca, bo facet w czymś takim nie wygląda dobrze ... Ale jeśli miałyby być śmieszne czy na prezent na osiemnastkę to może raczej cos takiego
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
koronkowa bielizna najlepiej leży na czekoladowym tle
janekzgred WordPress.Klub
Dołączył/a: 12 Mar 2013 Posty: 10
Wysłany:
2013-03-12, 16:19
Nie wyobrażam sobie siebie w koronkowych majtkach. To jakiś żarcik. Nawet bym czegoś takiego nie włożył aby urozmaicić sobie pożycie. Zresztą chyba moja zona wyrzuciła by mnie z sypialni.
Nie no panowie odrobinę wyobraźni, koronkowe bokserki dla nas wtedy nasze partnerki mogą na nas patrzeć tak jak my na nie Ale raczej odpadają dla panów, którzy się nie gola
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-21, 00:05
Taka bielizna na moim mężczyźnie to by było spore przegięcie Rozumiem różowe koszulki, nawet spodnie rurki - nigdy nie widziałam dorosłego faceta w takich spodniach (i jeszcze dobrze przy tym wyglądającego), ale pewnie gdzieś tacy istnieją Za to koronkowe, zwiewne i delikatne majteczki zdecydowanie nie pasują do włochatych mięsistych ud haha
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).