Oglądacie tylko nowe seriale czy sięgacie czasem także po stare produkcje?
Przyjaciół oglądałem "sto lat temu" na Polsacie, ale nie śledziłem wszystkich odcinków. Jakiś czas temu moja znajoma wrzucała na FB posty dotyczące tego serialu (kultowych tekstów) i postanowiłem przysiąść. Obejrzałem wszystkie sezony.
Komediowy serial o grupie znajomych mieszkających na Manhattanie, w Nowym Jorku. Nagrywany w latach 1994 - 2004, miał 10 sezonów. Według mnie wszystkie bardzo fajne - to się rzadko zdarza dzisiaj, by jakaś produkcja przetrwała tyle lat i ciągle była na wysokim poziomie (w ich przypadku humoru).
Oglądaliście? jak oceniacie? macie swoich ulubionych bohaterów?
Przeglądałem dzisiaj kanał SHOWTIME i natrafiłem na troje aktorów.
Zobaczcie jak wyglądają po latach:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja też bardzo go lubiłem. Świetne teksty, super atmosfera i dobra obsada sprawiła , że moim zdaniem jest to jeden z najlepszych seriali jaki kiedykolwiek powstał
moim zdaniem najlepszy serial jaki ogladalam. za kazdym razem smieszy mnie tak samo, nie wazne czy ogladam dany odcinek pierwszy czy dziesiaty raz.
btw. najwiekszy grzech, jakiego dopuscil sie canal+ to emitowanie przyjaciol z polskim dubbingiem.
rybkasia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-11, 09:55
nigdy nie oglądałam go "po kolei", zawsze oglądałam gdy akurat trafiłam na jakąś powtórkę (najczęściej na TVN 7) ale zgadzam się, że zawsze śmieszy nawet gdy trafi się na ten sam odcinek dwa razy pod rząd:D
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 16:19
Ja jestem wielką fanką tego serialu! Każdy sezon oglądałam co najmniej 3 razy w necie, a jak napotkam jakiś odcinek na TVN7 to też oglądam! I o dziwo za każdym razem bawią mnie ich żarty!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).