Fotka taka domowa bym rzekła bo bardzo podobne zabudowania do Szczebrzeszyńskich uliczek. Nie wiem czemu, tak mi się skojarzyło
Jak na telefoniczną jakość jest całkiem ok!
cleanbergen napisał/a:
Nie umiem dodawać fotki i wyszło mi coś takiego.
po powiększeniu jest ok, takie uroki forum
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Imię: Artur
Dołączył/a: 13 Gru 2012 Posty: 22 Miasto: Toruń
Wysłany:
2012-12-14, 08:28
Nie no co ty nie jest źle hehe ;p wrzuć jakieś fotki jeszcze fajny klimat jest na tej focie ogólnie masz taki jakby dobry "krajobraz" do robienia fotek fajny klimat na prawde pozdro ;p
Jak chcesz więcej z tej sesji, a także innych, to zajrzyj na mojego bloga. Z tego spaceru jest jeszcze chyba 12 fotek. Zapraszam, a przy okazji oceń i resztę dokonań.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).