Dziewczynom rurki idealnie pasuje i wiem, że chłopakom to się strasznie podobna w odróżnieniu do facetów w rurkach. Ja kiedy widzę takiego chłopaka to od razu mam myśli, że jest po prostu "ciepłą kluchą" i widok wręcz nieprzyjemny.
jak ktoś nie ma jaj i jest chuderlakiem to niech sobie nosi
ja mam takie jeansy "gumowe" jakby (mają wszyte takie nitki), rozciągają się nieco jak się kucnie czy nogę mogę wysoko podnieść - to jeszcze daje radę, nie wyobrażam sobie takich obcisłych spodni ze zwykłego materiału, czułbym się skrępowany.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Prawdziwy facet nie chodzi w rurkach i tej zasady się trzymam... Pamiętam kiedyś byłem z dziewczyna w sklepie kupić sobie spodnie i wpadły mi akurat obcisłe na mnie spodnie (nie rurki tylko obcisłe były) wyszedłem i powiedziałem całkiem głośno "prawdziwy facet nie chodzi w rurkach" p[o czym odwrócił się koleś o niepewnej orientacji ubrany takie spodnie i powiedział w bardzo kobiecy sposób że to nie prawda
No i miał racje Jest jedna podstawowa zasad: noś to w czym czujesz się dobrze, jeśli rurki nie są dla Ciebie to ich po prostu nie noś, na szczęście (dla Ciebie ) rurki to nie jedyny modny fason , ale z drugiej strony daj innym nosić to co lubią... a wyzywanie faceta w rurkach że jest niemęski hmmm.. dla mnie trąci konserwatyzmem i zamknięciem, no i oczywiście brakiem tolerancji. Jak we wszystkim tak i w modzie wart mieć umiar. A co do samych rurek to warto dopasować dobry rozmiar w końcu to nie są leginsy
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-02, 00:17
Powiem tak: każdego wybór i mi nic do tego, ale czasami faktycznie wygląda to zabawnie. Pewnie dlatego, że część facetów nie potrafi dobrać spodni do figury. Ostatnio na ulicy zszokował mnie młody chłopak (może licealista), który teoretycznie miał rurki, ale w praktyce to wyglądało jak legginsy. Chłopak był chudy, nawet bardzo chudy, a na nogach miał jeszcze buty emu. Nie toleruję tych butów u facetów. Do tego miał jeszcze taką króciutką skórzaną kurteczkę (+ fryzura "na Biebera") i ogólnie wyglądał jakby zarąbał ciuchy młodszej siostrze. No, ale młody był, więc można mu wybaczyć tę ekstrawagancję.
Ogólnie jeśli rurki nie są zbyt obcisłe i nie rzucają się jakoś szczególnie w oczy można przyjąć, że nie wygląda to źle.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).