Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-29, 14:19
Brak obecności snów jest objawią choroby psychicznej. Ja miewam sny, lecz nie zawsze je pamiętam (gdy nadejdzie deja vu wtedy mam pełen obraz tego co mi się śniło).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mi też zdarza się to często. Nie ma żadnych typowych sytuacji i miejsc. Idąc do pracy, wracając z niej, będąc w miejscu , w którym nigdy wcześniej nie byłem. To jest bardzo dziwne uczucie, wrażenie tak silne , że momentami jestem przekonany, że już tutaj byłem wcześniej
Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-12, 12:02
Ja miałem taki głupie przypadek że śniłem że jestem nad morzem (to było dzień przed wyjazdem na wakacje właśnie w to miejsce) a gdy dojechaliśmy właśnie ,,przypomniało" mi się że już tu byłem ale nie pamiętałem kiedy itd
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).