Ja polecam komiks i jeżeli kogoś interesują gry komputerowe to również grę. A może nawet przede wszystkim grę. Zdobyła w zeszłym roku szereg nagród, ma miażdżącą fabułę, która naprawdę chwyta za serce, a przeciwników gier mogę zachęcić, mówiąc, że to bardziej interaktywny serial niż gra komputerowa. Trzyma klimat komiksu.
Serial oglądam, bo uwielbiam komiks i choć uważam go za gorszy od pierwowzoru, to nie mogę zaprzeczyć, że miło się go ogląda i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki. A wznowienie 3 sezonu już dziś!!!
Nie ma co komiks kiedyś widziałem i dał radę (a jestem wielkim fanem komiksów) ale o serialu mogę powiedzieć że jest to chyba jeden z lepszych seriali jaki kiedykolwiek widziałem
Mnie również trzeci sezon bardzo cieszy. Drugi był najgorszy, ale to nie znaczy że kiepski jako tako, ale za dużo tam było jak dla mnie tych melodramatów. Grę komputerową również gorąco polecam, gra się/ogląda jak serial.
Niestety, mnie również zawiódł trzeci sezon, a konkretnie druga część (ta emitowana po przerwie). Gdyby w sumie wyciąć trochę materiału i uczynić ten sezon o 3-4 odcinki krótszym, to byłby znacznie lepszy.
Bardzo też wpada w oko to, że gdy nowy murzyn się pojawia, od razu zabijają starego. Rzecz miała miejsce 2 razy w ciągu dwóch odcinków, powinni zadziałać o wiele subtelniej. Ogólnie jestem zawiedziony tym sezonem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).