sam studiowałem reklamę, psychologię w biznesie więc ten temat nie jest mi obcy. No i oczywiście książki o perswazji i manipulacji.... muszę sobie to zobaczyć
______________________________________________________ Benzomana gramatyka nie obowiązuje
sam studiowałem reklamę, psychologię w biznesie więc ten temat nie jest mi obcy.
Ale na studiach chyba nie uczą o mikro ekspresji i o tym, który gest człowieka świadczy o jego kłamstwie, tylko raczej psychologia i te sprawy. Chyba, że się mylę, to przepraszam W ogóle zastanawiałam się, jakie studia kształciłyby w takim kierunku jak profesja Lightmana...
rybkasia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-11, 11:19
Też widziałam wszystkie sezony, bardzo mnie wciągnął. Fajny serial godny polecenia. Najbardziej żałuję, że nie nakręcili 4 sezonu, albo nie połączyli (w końcu) w parę głównych bohaterów przed zakończeniem serialu!
Mi się bardzo podoba ten serial. Co prawda jestem jeszcze na pierwszej serii, ale sobie niedługo nadrobię, bo mamy dwa długie weekendy.
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-10-30, 21:07
Nie można traktować tego serialu jako wyroczni...Nagle się okaże, że każde podrapanie się po nosie będzie oznaką kłamstwa. Trzeba pamiętać, o tym, by znać otoczenie, nawyki, tiki danej osoby, żeby móc się bawić w analizę twarzy. Nadmierna podejrzliwość szkodzi o czym powie wam niejeden spec od mowy ciała.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).