Mam gg od siedmiu lat i otrzymałam 8 cyfr, ale od dłużnego już czasu tylko wchodzę i patrzę czy mam nowe wiadomości i wychodzę. Gadu traci na popularności.
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Imię: Kuba
Wysłany:
2013-03-12, 11:54
pierwszy kontakt z GG miałem jakoś w 2001 roku jak dobrze pamiętam, nie miałem w domu jeszcze internetu, ale bardzo często korzystałem z kafejek internetowych, w sumie od tamtej pory miałem już z 3 numery ale wszystko przez to że zakładałem jeden numer a jak dłuższy czas z niego nie korzystałem to zapominałem loginu i hasła i musiałem założyć nowe. Obecny numer mam już ok 7 lat i jest 7 cyfrowy i zawsze staram się być na bieżąco z aktualizacjami GG bo mimo że teraz jest w tym GG sporo reklam to jednak kilka razy przydał mi się już np. dysk GaduGadu, od zawsze korzystam z komunikatora GG z małym wyjątkiem kiedy miałem Pingwinka zamiast Okienek.
Pierwszy i jedyny numer - założony jakoś w 2001 roku chyba, siedmiocyfrowy, zaczyna się od 3
Mam go do dziś, choć pod koniec zeszłego roku zdenerwowałam się brakiem wyświetlania nowszych numerów na starszych wersjach (nowsze mają wkurzające wodotryski i reklamy) i przeszłam z gg na WTW. I jest mi z nim świetnie.
Po drodze próbowałam AQQ i Tlenu - ale krótko.
A zaskoczyło mnie że tak wiele osób nie korzysta z gg już... to z czego korzystacie? Tzn. z innego komunikatora czy w ogóle obywacie się bez komunikatorów? Ja sobie nie wyobrażam, codziennie tak rozmawiam ze znajomymi
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
aaa, no chyba że tak. Ja z kolei tego chatu nie lubię, mam wyłączony z resztą wielu moich przyjaciół nie ma w ogóle konta na FB, a i ja rzadko tam bywam
Skype chyba faktycznie mógłby zastąpić gg, ale pisanie na nim nie jest chyba aż tak wygodne...
ype chyba faktycznie mógłby zastąpić gg, ale pisanie na nim nie jest chyba aż tak wygodne...
pod tym względem skype ma jedną wadę. Wiadomość dotrze do odbiorcy tylko jak oboje będziecie online. Serwer nie przechowuje ich u siebie i nie dostarcza wtedy kiedy odbiorca się zaloguje. Zatem do pilnych spraw się nie nadaje. Co innego facebookowy chat. Tam to działa jak PW na forum.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Posiadam ośmiocyfrowy numer GG. Komunikatora używam od kilku lat. Obecnie wyłącznie korzystam z WebGadu. Od standardowej aplikacji odszedłem głównie z powodu wszędobylskich reklam. Moim zdaniem ostatnia udana wersja GG skończyła się na numerze 7. Ale kiedy to było... Bardzo przypadła mi do gustu aplikacja AQQ. Posiada możliwość wykorzystywania konta Gadu-Gadu. Charakteryzuje się ona również małą ilością reklam - można je zablokować za pomocą wtyczek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).