rzecz normalna jak dla mnie, czesto gesto, w rożncyh sytuacjach. w domu, w podróży. Czasem mam i nawet w snach. sni mi sie cos gdy wstane mam przeswiadczenie ze to juz mi sie kiedys snilo...
Ja miałam kiedyś tak, że śniło mi się przez 7 dni, że siedzę w jakiejś szkole, nie znam ludzi ani nauczyciela. Po dwóch latach musiałam zmienić szkołę i na lekcji historii w pewnym momencie miałam deja vu właśnie ze sceną z tego mojego snu. Minęło sporo lat od tamtego wydarzenia, a dreszcze jakie mnie wtedy przeszły pamiętam do dziś.
madamegreen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 22:43
Zdarza mi się to praktycznie codziennie aż zaczynam się martwić - może mam coś z głową, albo moja wyobraźnia jest zbyt wybujana
Kilka razy, ale nigdy nie zapamiętałem takiego momentu. Mówię o sytuacjach na żywo, bo obrazy ze snów widziałem na żywo dziesiątki, jeśli nie setki razy.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Nigdy chyba nie zapomnę tego dnia, gdy jako nastoletni facet (jakieś 20 lat temu) wchodziłem do przychodni na Starym Mieście i nagle - to było w kamienicy, wchodziło się po schodach na piętro - tuż przed wejściem i na widok charakterystycznych, zielonych, drewnianych drzwi dotarło do mnie, że wiem co będzie dalej. Kto będzie siedział, kto stał...
Dreszcze mam jeszcze do dzisiaj.
I kilka pomniejszych po drodze deżawuwów też miałem...
adambibliotekarz
Imię: Adam
Dołączył/a: 03 Kwi 2014 Posty: 55 Miasto: Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).