Troche głupie pytanie. Jak sie dwoje ludzi kocha, to nawet spontaniczny wypad na rolki może podgrzac atmosfere (if u know what I mean). Nie trzeba fajerwerków, seksu 20h na dobe, kwiatów, biżuterii i nieskonczenie długiego seksu oralnego (żeby nie było, że tylko faceci mają podgrzewac). To jest moim zdaniem indywidualna sprawa w każdym związku
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Maciej
Wiek: 40 Dołączył/a: 29 Lis 2012 Posty: 22 Miasto: Września
Wysłany:
2012-12-07, 07:33
Zjawisko to nigdy nie powstanie jeżeli obie strony się kochają i starają. Monotonia się wkrada jak wygasa uczucie, kiedy nudzą nas kiedyś proste miłe gesty.
Co zrobić? proste, zadać sobie albo partnerowi pytanie, : co się z nami dzieje?...co się ze mną dzieje, czego chcemy, czego oczekujemy. Dlaczego ten czar wygasł...Nie ma złotego środka, sprawa jest za bardzo indywidualna.
Sarah [Usunięty]
Wysłany:
2012-12-14, 16:27
Miłość nie ma nic do rzeczy, jeśli chodzi o rutynę - ta zawsze przychodzi prędzej czy później. I wtedy już od nas zależy co z tym zrobimy - czy będziemy dalej w tym trwać, czy przełamiemy ją. Czasem się nie chce, ale warto
Jest wiele sposobów na przełamanie monotonii w związku. Trzeba po prostu uruchomić swoją wyobraźnie. Zależy czy ta monotonia wkradła się w sprawy łóżkowe czy w cały związek
Mnie także ostatnio poruszył ten temat i postanowiłam napisać o nim na swoim blogu, ale raczej z monotonią w seksie.
Jeżeli monotonia jest w waszej sypialni czasami wystarczy niewiele na początek zmiana pozycji w których się kochacie, zmiana miejsca czy założenie szpilek i pończoch do łóżka. W życiu to już trochę trudniej. To wy najlepiej wiecie co lubicie. Postawcie na czas spędzony wspólnie na tym co lubicie robić. Zamiast do kina opera nudne? nie zawsze. Przede wszystkim to nowe miejsce w którym jeszcze razem może nie byliście. Zamiast spaceru zafundujcie sobie wieczór dla was wspólna kąpiel, masaż, kolacja którą ugotujecie razem. Wystarczy ruszyć głową a pomysły same przyjdą
______________________________________________________ piszę o seksie,jego tajnikach,ciekawostkach,ale i o związkach i uczuciach
http://blizejzblizen.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).