Ja czytam blogi o kulturze ze względu na fakt, że sam takowy piszę. Film, muzyka, literatura, fotografia, festiwale, koncerty. Jestem wymagającym odbiorcą, a sama kultura to tak szeroki temat, że nie wszystko co z nią związane mnie interesuje. No nic. Każdy pragnie jakoś wyrazić siebie, pozostawić po sobie jakiś ślad, choćby w internecie
______________________________________________________ tu bloguję: www.obszary.com
Ja najbardziej lubię blogi o zdrowym trybie życia i macierzyńskie. Te drugie są mi szczególnie bliskie, bo łatwo zżyć się z autorkami - matkami. Razem się wspieramy i dzielimy się cennymi wskazówkami. Super sprawa
Podzielam
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Ja osobiście lubię blogi o tematyce sportowej i takiej, na której mogę coś obejrzeć: Filmy, zdjęcia. Nie lubię natomiast blogów o modzie, być może dlatego ,że są poświęcone w większości dla Pań oraz dlatego ,że jest ich bardzo, bardzo dużo.
Blogi kosmetyczne są moimi ulubionymi paznokcie, makijaże i pielęgnacja to to co lubię najbardziej Czasem zaglądam na modowe, ale raczej takie gdzie dziewczyny pokazują zwyczajne, codzienne stroje niż te strikte związane z tym co jest teraz modne
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Ja najczęściej zaglądam na blogi związane z literaturą, recenzjami książkowymi. Jednak lubię czasami odwiedzić bloga osoby zajmującej się decoupage, modą czy gotowaniem.
Ja najczęściej zaglądam na blogi związane z literaturą, recenzjami książkowymi. Jednak lubię czasami odwiedzić bloga osoby zajmującej się decoupage, modą czy gotowaniem.
Kulinarne też bardzo lubię. Dodaję sobie fajne przepisy do zakładek .
Blogi + vlogi
sportowe - bo sama pisze o bieganiu
kulinarne - bo w kuchni jestem ciapą i potrzebuję pomocy/ inspiracji
czasem te o modzie - gdy sie nudzę albo muszę odpocząć od ciężkiej materii (oglądanie zdjęć szafiarek jest lekkie i przyjemne, czasem tez może zainspirować)
Pozdr
______________________________________________________ www.runtheworld.pl - bloguję o moim bieganiu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).