Taka kopertówka musi być fajna. Pasowałaby do mojej spódnicy.
Ja po konsultacjach z personal shopperką poszukuję dobrej marynarki i jasnego sweterka.
A ostatni nabytek - niebieska bransoletka
Imię: Milena
Wysłany:
2013-04-28, 13:02
Ostatnio kupiłam śliczną biało-błękitno-brązową bluzeczkę w Caymanie. Wzięłam najmniejszy rozmiar, oznaczony był jedynką. Nie przymierzałam, bo jakoś niespecjalnie mi się chciało (pierwszy raz mi się tak zdarzyło). Przyszłam do domu, ubrałam bluzkę i... okazało się, że jest sporo za duża. Wisi na mnie jak na wieszaku. Na szczęście latem im obszerniejsza koszulka, tym mniej w niej gorąco, więc mimo wszystko się cieszę. ^^
Jakieś trzy dni temu kupiłam śliczną sukienkę^^ Niby motyw tygrysi, ale nie do końca. Ale jak przymierzyłam to sklepowa, moja mama i ja byłyśmy oczarowane ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).