Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2008-07-24, 15:40 moje posty na forum
|
|
|
Swoją wędrówkę na forum najlepiej rozpoczynać od działu integracyjnego, wtedy poznaje się zasady panujące na danym forum.
Na początek warto się przywitać w części przeznaczonej do powitań, będzie to przy okazji pierwszy temat założony przez Ciebie.
Myślę, że nikt nie lubi spamerów, dlatego unikaj nadmiernej ilości postów z odnośnikami do jakiś obcych stron, a tym bardziej zakładania swoich pierwszych tematów zawierających reklamy - niestety uznajemy to za spam i nagradzamy ostrzeżeniami a tematy kasujemy (patrz - regulamin).
Staraj się także używać opcji "szukaj" aby nie dublować postów - być może przed Tobą był już u nas ktoś z podobnym problemem
Unikaj pisania tylko dużymi literami - to sprawia, ze tekst jest nieczytelny, nie stosuj też czcionek mniejszych niż 8px ani zbyt dużych.
Kolory rażące oczy wcale nie przyciągną uwagi.
Kategorycznie ZabRaNIaMy tAkiEGo PiSaNia.
W swoich wypowiedziach staraj się używać polskich znaków, przecinków i kropek.
Jeżeli kogoś cytujesz rób to raczej partiami, bądź wybieraj tylko konkretne zdania z danej wypowiedzi, aby nie cytować całych postów innych użytkowników jeżeli są bardzo długie.
to tyle ode mnie, jeżeli ktoś ma jakieś inne rady dla nowo przybyłych - proszę o wypowiedź
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|