Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Też grałam w FarmVille, i jeszcze w jakąś kuchnię ;P, ale szybko doszłam do wniosku, że to tylko niepotrzebnie pochłania mój czas i od tego czasu nie gram już w żadne gry na facebooku. Chociaż przyznać muszę, że kusi mnie Dragon Age, ponieważ słyszałam, że za punkty zdobyte na fejsie odblokować można jakieś itemy w prawdziwej grze. Ciekawe.
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2012-11-07, 18:07
Chyba każdy grał w Farmville. 2 lata grałam, ale w końcu porzuciłam, bo ileż można przed grami siedzieć Grałam w Simów jeszcze, Frontierville, ale to były tylko epizody
Kiedyś (w czasie studiów) sporo grałam w gry na FB. Jednak zabiera to zdecydowanie za dużo czasu, a nic nie daje! Teraz wszystkie po kolei blokuję żeby mnie nie kusiło
Jak już muszę w coś zagrać to wolę dobre RPG z ciekawą fabułą (np. Dishonored, Skyrim itp.) bo przynajmniej poznam jakąś historię, uruchomię trochę wyobraźni itp.. A na FB tylko klikanie
Obecnie gram tylko w City Girl Life (po tym jak skończyło się The Sims Social ) oraz w Throne Rush. Zapewne jest jeszcze wiele fajnych gier, ale ile można grać xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).