dla mnie ekstra film aktorzy się spisali i historia dobrze przedstawiona. Wiadomo 100% prawdy nikt nie pozna... ale nie ma się co wgłębiać w ten temat. Film godny polecenia
Byłem na tym filmie. Moim zdaniem warty obejrzenia, jednak nie jest jakimś arcydziełem. Gra aktorska na przeciętnym poziomie, trochę informacji z ich życia zostało zmienionych, przedstawionych w nieprawdziwy sposób.
Ostatnio powstało małe zamieszanie wokół filmu. Spowodowane jest ono tym, że podobno obraz Krzysztofa Kozaka (wydawcy muzycznego) został skrzywdzony i sam Pan zareagował w tej sprawie.
Ostatnio powstało małe zamieszanie wokół filmu. Spowodowane jest ono tym, że podobno obraz Krzysztofa Kozaka (wydawcy muzycznego) został skrzywdzony i sam Pan zareagował w tej sprawie.
Warto przeczytać coś więcej niż ostatni post w temacie, bo na poprzedniej stronie o tym wspominałem.
Znalazłem ten film na youtube, z ciekawości włączyłem, ale to jakaś wersja z widocznymi mikrofonami. Powiem szczerze, że to chyba nie był dobry dzień na tego typu film, bo po ~30 minutach wyłączyłem (w pewnym sensie byłem znudzony).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mi ogólnie film się spodobał, ale trzeba mieć na niego odpowiednie nastawienie. No chyba, że ktoś jest fanem zespołu Paktofonika to wtedy można oglądać i rano i wieczorem i jeszcze późnym wieczorem
Htsz, Dzięki za wskazówkę, następnym razem będę się bardziej zagłębiał w wypowiedzi
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2013-06-15, 23:36
Było duże zamieszanie wokół tego filmu. Nie słuchałam ich muzyki wcześniej , tylko pojedyncze kawałki. Uważam, że gra aktorska na poziomie, a film godny polecenia. To prawda, ze nikt nie jest w stanie stwierdzić jak było naprawdę ..
film obleci. dla mnie osobiście za często fabuła przerywana jest utworami zespołu Paktofonika. rozumiem, że ktoś chciał napakować film klimatem tamtych czasów ale przedobrzył....i zalatuję tanim musicalem
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-09, 17:40
Jak dla mnie - tylko dla fanów Paktofoniki.
Ja nim nie jestem (bo nie przepadam za Hip-Hopem) i film był dla mnie bardzo przeciętny. A nawet więcej, jedyne co w moim przypadku chroniło go prze wyłączeniem to pewien pryzmat polskości. Tyle że za polskimi filmami też nie przepadam. Hmm.
Jednym słowem: w moim przypadku nie sprawdził się ani jako film (bo jako film jest słaby), ani jako dokument (bo to nie dokument tylko film).
Jak mówiłem, tylko dla fanów i ew. ludzi którzy wcześniej nie mieli styczności z Paktofoniką (chociaż tacy ludzie powinni zacząc od odsłuchania utworów nie filmu).
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).