Kolorki się podobają. Drugie fajne. To przedostatnie trochę dziwnie z lampą, ale eksperymentować trzeba. Na ostatnim - według mnie - powinno być mniej prawej strony z barierkami, zrobiłbym parę kroków do przodu lub w lewo.
Przy zdjęciach miasta pomyślałbym o panoramach. Kilka/naście zdjęć robionych w pionie połączyć jakimś programem do panoram.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Najbardziej podoba mi się 3ecie, lubię fotki tego typu
Miło mi to czytać, szczególnie że podchodziłem do tego ujęcia najdłużej. Niby był statyw, długi zoom i wystarczająco dużo czasu, ale przejeżdżające (i trzęsące mostem) tramwaje zepsuły mi 90% prób.
mi najbardziej podoba się przedostatnie- statyczny słup pomazany jakimiś prostymi graffiti i ten pęd za nim.
Ostatnie- faktycznie jak to zauważył Htsz- jest nieco za dużo barierki, ale czy tego nie da się wykadrować w jakimś programie? A ruch na moście pokazany fantastycznie
ale czy tego nie da się wykadrować w jakimś programie?
Technicznie wszystko się da, ale wycięcie nawet kawałka barierki to tak naprawdę ucięcie punktu, w którym zbiegają się światła samochodów. Dlatego wybrałem mniejsze zło. Dziś bym pewnie zrobił to inaczej, np. skierował obiektyw w przeciwnym kierunku ale przeszedł na drugą stronę ulicy, no ale człowiek uczy się na błędach. Zresztą pod wieczór już zimno było.
Znacznie sensowniejsze byłoby stanięcie bardziej po lewej stronie, ale żeby to zrobić, musiałbym już stanąć na ulicy.
Dzięki za opinie!
pipi86 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-06-26, 18:23
uwielbiam zdjęcia i gratuluje tak genialnych zdjęc
Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-14, 09:12
Zdjęcia są super! : ) Przejrzyste, efektowne, świetne kadry i do tego bajeczne kolory. Sam ostatnio skoczyłem na nocny plener po długiej przerwie od fotografii i niestety takiego efektu jak Ty nie uzyskałem choć sam jako tako zadowolony jestem : )
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).