Mam pytanie do was odnośnie etykiet? czy jest ok jak są po prawej na dole? czy lepiej jakby były na górze? Tylko jak zrobić by były w formie przycisków ?
Oraz czy ładniejszy jest LIKE BOX FB czy pasek wysuwany z boku ?
Jakieś jeszcze uwagi odnośnie szablonu? co byście zmienili ?
Widzę, że nie tylko mi podoba się Twój cel i tematyka bloga.
Generalnie nie mam zastrzeżeń, bo widzę, że kilka rzeczy poprawiłeś, ale strasznie razi mnie w oczy tło, które chyba ma imitować asfalt. Pomysł całkiem całkiem, ale ja bym wybrała inne zdjęcie. I jeszcze spacja przed wielokropkiem w tytułach postów
Za to piszesz dość konkretnie i dobrze argumentujesz swoje wypowiedzi. Podoba mi się to
A jeśli chodzi i Like Box Facebooka to dobry jest i taki i taki nie obraziłabym się, gdyby był wysuwany, ale też nie przeszkadza mi osadzony po prawej stronie
co do tła to jest to asfalt zrobiłem zdjęcia asfaltu i wstawiłem a dokładniej masy bitumicznej bo u nas w Polsce praktycznie nie ma asfaltu, dlatego drogi się rozklejają
ciesze się że mam Fankę
[ Dodano: 14-08-2013, 10:26 ]
Wstawiłem Tablice rejestracyjne obowiązujące w Polsce na dole strony oraz dozwolone prędkości w Polsce.
Jak wg was się to teraz prezentuje ?
Mam zamiar wstawić jeszcze pogodę dla kierowców ale nigdzie nie ma skryptu bez reklam ;/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).