Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2013-09-02, 08:17
Jak to usuwam, to robi mi się dziura taka jak tu, z tym że dwa razy większa. Zauważ, że w poście poniżej sam podałeś mi w/w kod i do tej pory wszystko działało jak trzeba, ostatnio dopiero coś się popsuło.
Wklej ten drugi kod z tematu, który zalinkowałaś. Pierwszy stosuje margines dla wszystkich linków wewnątrz pola wpisu (ten co tu sugerowałem usunąć), drugi tylko dla tych co są wewnątrz klasy .separator
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
poza tymi linkami, które są w divach z klasą separator - możesz podczas edycji posta przełączyć się na widok HTML i skasować tę klasę tam, gdzie nie jest potrzebna (nie ma okładki książki).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).