Wysłany:
2013-11-04, 18:27VEA LOVELINESS - jak wam sie podoba ?
Blog ten załozyłam juz na początku roku i jego gł tematem były moje wiersze, ale zmieniłam go na urodowy bo o tym bardzie lubie pisać a moją twórczość tez tam można znalezc
BLOG: http://piszacdniem.blogspot.com
Blog jest gł o urodzie, włosomaniactwie kosmetykach i nie tylko.
Co sądzicie ? Co jest źle i powinnam zmienic/poprawić ?
A będzie coś dla Panów też tam?
Tło bym zmienił, reszta jest po kobiecemu i może do leciutkiej korekty, ale dla mnie spoko ...
Coś dla Panów też się znajdzie
A czemu tło ? Własnie z tłem miałam problem bo zadnego które by mi pasowało nie znalazłam - to jest jedyne chociaz moze wydawac sie takie "roztrzepane"
tło jest zbyt intensywne i nie dopasowuje się do ekranu, przez co na 1680x1050 mam po prawej i na dole sporo białego, nie wygląda to dobrze.
Nie podoba mi się też brak konsekwencji w tytułach podstron, wybrałbym raczej te małymi literami, drukowane źle wyglądają w tej czcionce.
Według mnie zdjęcia są za małe a stanowią jeden z ważniejszych elementów bloga. Dodatkowo zastanowiłbym się czy potrzeba Ci tylu dodatków, że musisz mieć trzy kolumny.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tło jest zbyt intensywne i nie dopasowuje się do ekranu, przez co na 1680x1050 mam po prawej i na dole sporo białego, nie wygląda to dobrze.
Nie podoba mi się też brak konsekwencji w tytułach podstron, wybrałbym raczej te małymi literami, drukowane źle wyglądają w tej czcionce.
Według mnie zdjęcia są za małe a stanowią jeden z ważniejszych elementów bloga. Dodatkowo zastanowiłbym się czy potrzeba Ci tylu dodatków, że musisz mieć trzy kolumny.
Czyli jakie wymiary mam miec tło na bloga aby i wszystkich na róznych rozdzielczościach działało ?
Czy moge miec tło wieksze niz 1800x1600 ? czy wieksze bedzie sie zle nakładało? Chodzi mi zeby zakryło cały obraz i sie nie przewijalo ze stroną
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).