Trójka zdecydowanie najlepsza - ładny bokeh i przyjemna kompozycja, dwójka zresztą też niezła. W jedynce trochę przeszkadza mi chaos za plecami modela - aparat lekko na prawo i kilka centymetrów obiektywem w dół i w lewo zrobiłoby dużą różnicę.
Super, bardzo mi się podobają ale prawdą jest, że chłopiec na pierwszym zdjęciu mógłby być "cięty" trochę niżej bo bardziej rzuca się w oczy drugi plan
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
można i w lewo, bo z prawej są tylko jakieś plecy a malec patrzy w nasze lewo.
Słusznie, generalnie optowałem za przesunięciem w prawo całego aparatu (nie tylko obróceniu obiektywu w lewo), ale po dłuższym zastanowieniu chyba nie miałoby to większego sensu. Nie wiadomo, co było po lewej oprócz kwiatka w doniczce (pewnie też nic ciekawego), a i samo zdjęcie powstało zapewne spontanicznie - jak to z fotografowaniem dzieci bywa.
Chłopczyk strzela zabawką, którą jest światełko odpowiednio wyważone, że w locie jak już osiągnie najwyższy pułap to robi takiego "fikołka" i dość fajnie to wygląda.
Kolejne zdjęcia
Oceniajcie i piszcie co poprawić. A reszte moich zmagań z fotografią możecie zobaczyć na blogu
"Tedpol" jest ok. Trochę za dużo góry. Nie mam zdania co do chłopca, chociaż pierwszą uwagę zwracają jego zęby, usta a potem oczy czy raczej ich kolor. "Tedpol" jednak jest genialny.
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).