Nie podoba mi się "#" przy kolejnym poście. Drażni mnie ten znak. Nie lepiej byłoby nr ... albo całkowicie pozbyć się numeracji, bo przecie każdy post o czym innym, no chyba, żebyś podzielił na dwa to można zastosować część pierwsza, itp.... Druga sprawa to rozmieszczenie tekstu. Ładniej wyglądałoby gdyby był wyrównany od lewej do prawej na całej szerokości.
Reszta ok.
Mam wrażenie...czystości w Twoim blogu.
Pozdrawiam.
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-11-16, 20:38
Dzięki za uwagi. Wyjustowany tekst ładnie wygląda, ale gorzej się go czyta - sprawdza się to w wąskich kolumnach tekstu według mnie. Poprawiłem poza tym parę rzeczy. Posłuchałem się Imperfecty i zmieniłem "czytaj dalej" na "czytaj więcej". Wyrzuciłem też tagi znajdujące się pod każdym postem na stronie głównej - zajmowały często dwie linijki, a raczej stamtąd mało były używane.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).