Do mnie nie przemawia ten szablon.
1. Menu nie jest w jednej linii. Wygląda na niechlujne. "sawiusz.pl" zdecydowanie odstaje od "O mnie" i "Kontakt i współpraca". Umieściłbym to w jednym divie, żeby się nie rozjeżdżało i jakoś uwypuklił.
2. Zdjęcia do artykułów są nierównej wielkości, przez co kafelki się rozjeżdżają. Masz WordPressa - odpowiednio ustaw funkcję excerpt (ew. inną) i zunifikuj wielkość obrazków - będzie wyglądało lepiej.
3. To akurat osobiste odczucie - nie cierpię blogów z automatycznie przewijającą się treścią. Wolę paginację. Jak widzę taki blog to omijam go szerokim łukiem.
4. Brakuje mi jakiegokolwiek archiwum i kategoryzacji (wymienienia kategorii w jednym miejscu).
"Góra" - o czym pisze morzemyśli dla mnie fatalna. Nie zachęca. Co do sposobu pisania mi nie odpowiada. Nie lubię, pisania w stylu :"mam dla was zadanie"...itp.
Pozdrawiam i życzę udanych postów.
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
1. Menu nie jest w jednej linii. Wygląda na niechlujne. sawiusz.pl zdecydowanie odstaje od O mnie i Kontakt i współpraca. Umieściłbym to w jednym divie, żeby się nie rozjeżdżało i jakoś uwypuklił.
morzemysli napisał/a:
4. Brakuje mi jakiegokolwiek archiwum i kategoryzacji (wymienienia kategorii w jednym miejscu).
z tym się zgadzam.
reszta bardzo mi się podoba, kafelki w tym wydaniu są świetne. i może nawet lepiej, że nie są w linii.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).