Mój mężuś niedawno odkrył serwis i teraz siedzimy na nim razem, na wspólnym koncie, naradzając się i dyskutując jak ocenić którą książkę (bo większość i tak czytamy tych samych). Fajne zajęcie na wieczory
Po 3 latach od założenia tego wątku i używania LCz przeniosłem się na Goodreads.
A co Cię do tego skłoniło?
Btw. też wolę goodreads, bo tam jest możliwość dyskusji pod recenzją Chciałem jednak równolegle opisywać książki na goodreads i LCz, ale jak zobaczyłem że na LCz nie ma tej możliwości komentowania recenzji innych to w połowie kopiowania moich recenzji mi się odechciało.
Ogólnie znudzenie polskim internetem jako całością, zarówno od strony treści, jak i społeczności + potrzeba częściowego uwolnienia się z bańki informacyjnej i ratowania umiejętności językowych przed zanikiem.
A co do Goodreads - ostatnio czytam dużo ebooków, które albo nie doczekały się wydań w Polsce, albo są trudne do odnalezienia, a tam łatwiej o rekomendacje i opinie na ich temat niż na LCz.
Rozumiem. Choć ja na goodreads dodaję także polskie wydania (i w ogóle po polsku komentuję, bo jednak mój język nie jest na takim poziomie bym mógł po angielsku ), ale domyślam się na że na LCz zagraniczne są mniej popularne.
Baaardzo lubię tę stronę, jednak ze względu na swoje studia i dostępność niektórych książek dużo więcej teraz czytam po angielsku no i nie mogę tych książek dodawać na lubimy czytać.... co trochę mnie denerwuje. Ale do tych obcojęzycznych znalazłam podobny serwis - goodreads - polecam!!!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).