kirabax
|
Wysłany:
2013-12-05, 18:05 Pewien problem z samym sobą.
|
|
|
Cześć i witajcie
Nie za bardzo wiem, czy w dobre miejsce trafiłem, ale potrzebuję porady, może jakiegoś kopa... Chodzi o to, że sytuacja wygląda następująco: miałem dziewczynę, rozstałem się z nią, potem spotykałem się z kolejnymi, ale kolejne spotkania te kończyły się fiaskiem. To znaczy, same randki były w porządku, ale po kolejnych spotkaniach z tymi dziewczynami nie wychodziło nic, albo okazywało się że kręcą z drugim gościem na boku przez co rezygnowałem i cholernie się zawodziłem. Stopniowo traciłem pewność siebie, aż przestałem zagadywać do dziewczyn, umawiać się na spotkania, bo zbyt często byłem zawiedziony, a za rzadko szczęśliwy. I w ten sposób od dawna nie byłem w związku, i postanowiłem to zmienić, tylko teraz jest mi cholernie ciężko...
Dziewczyny mówią mi że jestem atrakcyjny, jestem wygadany, zawsze znajdę jakiś temat, gram w zespole, po koncertach siadam z nieznajomymi ludźmi by po prostu sobie pogadać i kogoś poznać. Teoretycznie jestem pewny siebie, zawsze jestem duszkiem towarzystwa - zaśmiejecie się, 'że ideał', ale cholera, nie potrafię zagadać do dziewczyny która mi się cholernie podoba, bo pierwsza myśl jaka się pojawia, to że coś spieprzę...
Wiem, że mam się wziąć w garść, ale od czego zacząć? Co według was powinienem zrobić na początek, jak do tego wszystkiego się zabrać, podejść?
|
|