Wszystko, co powinno zostać powiedziane, już zostało powiedziane, więc ja powiem tak - idź, człowieku, upij się do lustra, przegraj małą fortunę w karty, obudź się z kacem, spójrz w lustro... a potem ogarnij się i zacznij żyć. Tak jak pisała Alabastrova - olej związki i rób to, co Cię kręci.
To wymaga czasu, łatwiej o tym czytać, niż zrealizować, ale da się.
Piszę to jako facet w podobnej sytuacji - od pół roku zmagam się z kryzysem emocjonalnym (zapoczątkowanym oczywiście przez rozstanie), który pochłonął sporo ofiar w postaci niedokończonych projektów, wielu zerwanych kontaktów i nadszarpniętej reputacji jako fachowca w swojej dziedzinie i dopiero od niedawna wychodzę na prostą. Tym bardziej, że mam bardzo konkretne plany na nadchodzący rok i na ich zawalenie już nie mogę sobie pozwolić.
I jest mi z tym wszystkim, bez cienia ironii, absolutnie zaje***cie.
Odpuścić I nie mówię tego w złośliwym tonie. Wiesz... my, dziewczyny, wyczuwamy od razu, że koleś jest nagrzany na związek, rozpaczliwie poszukujący akceptacji i miłości. To sprawia, że nie mamy sie o co starać bo właściwie już Cie mamy, na wejściu. Takie facet wydaje się być kluskowy, a my szukamy jednak czegoś innego Czegoś mniej oczywistego. Olej związki. Skup się na sobie, rozwijaj się w kapeli, zajmuj czas na maxa. Gdy osiągniesz status pół-wyjeb.ane (zapraszasz na spotkania, ale nie przejawiasz napastliwego zauroczenia) to dziewczyny inaczej będą do tego podchodziły, nie będą odczuwały potrzeby spotykania się z kimś na boku bo Ty i staranie się o Ciebie, o zdobycie Twego serca będzie tak czasochłonne, że nie znajdą czasu na randki z innymi
Czyli tak jak myślałem. Umówić się, gadać o sobie, troche o niej, jak przypasuje to spoko, jak nie przypasuje to trudno. Wy kobiety jesteście tak piękne w ogarnięciu, a jednocześnie dziwne... chciałbym dac co mam najlepszego w sobie, ale wiem jak to się skończy. Tymczasem od samej kobiety słyszę, by się umówić i zamiast samemu się starać to po prostu gadać co ma się na myśli... że też wczesniej na to nie wpadłem
Chciałbym maksymalnie zająć się kapelą, koncertami. Ale nie chcę się obudzić z ręką w majtkach w wieku 30 lat, że nie wiem jak randkować z dziewczynami i jak to jest być kochanym
Chciałbym maksymalnie zająć się kapelą, koncertami. Ale nie chcę się obudzić z ręką w majtkach w wieku 30 lat, że nie wiem jak randkować z dziewczynami i jak to jest być kochanym
Spokojnie! W związkach już byłeś, z kobietami jenak się umawiałeś... więc nigdy nie będziesz aż tak nieporadny jak 30letni prawiczek. Masz tylko 19lat! Spokojnie 2-3lata możesz wrzucić na luz. Ogarniesz, wyrobisz się jeszcze i ochajtasz do 25 Uwierz mi Odpuść bo teraz Ci nie wyjdzie, nie ma szans bo ogarnięty jesteś demonami inych dziewczyn, złych doświadczeń.
Cytat
Nic tak bardzo nie odpycha jak ktoś rozpaczliwie i desperacko poszukujący związku i miłości
100% prawdy
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
W moim podpisie masz adres mojego bloga. Powoli i na raty kroję ten temat. Póki co o ile wiem ukazał się manual odnośnie tego 'jak zrobić 1-szą randkę', na dniach będzie 'jak doprowadzić do 1-szej randki', ale chyba i zahaczę docelowo o coś na kształt "Jak się zmusić do 1-szej randki"
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
@Alabastrova - może i masz rację... ale z drugiej strony nie chcę być sam dobrze mi było żyć sobie swoim życiem, nie być zależnym od nikogo, ale człowiekowi trudno dogodzić i co chwile potrzebuje czegoś innego i nowego.
Mam nadzieję że masz rację i przyjdzie to samo, z czasem. Ale wiem, że muszę pracować nad przełamywaniem się. Wiem czego chcę, jestem zdecydowany, obieram cele i dąże do nich. Czasem jestem po prostu zbyt leniwy
@Kuc - okej, w takim razie bloga na pewno przejrzę i czekam na kolejne notki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).