Zaczytana Blogger.Klub
Wysłany:
2013-11-03, 22:36
Ja czytuję przede wszystkim blogi dot. książek i hobbystyczne gdzie mogę zapoznać się z nowymi wartymi uwagi pozycjami literackimi oraz pooglądać (zainspirować się) wyrobami własnoręcznymi blogowiczów:)
To zależy, mam szerokie zainteresowania i mieszczą się w nich blogi książkowe, urodowe, rozwojowe. Nie lubię blogów szafiarskich i "sweet blogasków" o tyłku maryny.
Czasami nawet zdarza się tak, że tematyka bloga wcale mnie wcześniej nie interesowała a gdy przypadkiem na niego trafiłam, przepadłam z kretesem i to jest właśnie wyznacznik dobrej roboty - kiedy bloger swoją twórczością potrafi zainteresować Cię swoim tematem.
Ja lubię pisać. Lubię czytać blogi o innych ludziach, ale nie w stylu "hej misiaczki, byłam dzisiaj w szkole było fajnie a teraz nie jest fajnie i musze się uczyć". Lubie czytać uzewnętrznienia, przemyślenia, jakieś emocje, które pochodzą z głębiej położonego miejsca niż kwejk
niestety, teraz jest o wiele mniej takich blogów, gdyż rynek ten został zdominowany przez 14 znawczynie mody, urody...
swoją drogą, jeżeli piszecie trochę poważniej niż o paznokciach i butach z zary, to dajcie mi znać o swoim blogu, bo przez pół roku miałam przerwę i po powrocie zastaję fashionistki wszędzie. dajcie też znać o takich blogach, jak takowe znacie. byłabym wdzięczna.
dziękuję za uwagę
Ja lubię lifestylowe, o modzie, o fotografii, o wnętrzach, o rozwoju osobistym
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-07, 17:28
Dla mnie najważniejszym to serce blogera. Jeśli jest dobry, może zainteresować czytelnika tematyką o której tak naprawdę nie ma pojęcia.
Mam kilka takich blogów, gdzie obojętnym dla mnie jest o czym mówi autor. Zwyczajnie kocham styl, i może mi ten człowiek sprzedać nawet zestaw patelni.
Ja uwielbiam blogi z osobami, które mają jakąś pasję. Osób kreatywnych, które z niczego zrobią coś czyt. cudo! a przede wszystkim z pięknymi zdjęciami, tego nie da się ukryć dobre zdjęcia to baardzo dużo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).