Wysłany:
2013-12-25, 12:47Re: Lubicie "Pingwiny z Madagaskaru"?
Ja ich uwielbiam. Dla mnie najlepszy jest Król Julian, jego teksty potrafią rozbawić do łez za każdym razem. Ta bajka ma coś takiego w sobie,że nawet dorośli mogą przysiąść i obejrzeć ją z młodszymi,ale to tylko moja opinia.
moniska1k Blogger.Klub
Wysłany:
2015-05-16, 15:00
Lubię pingwiny, choć nie tak bardzo jak mój mąż
Są nieraz śmieszne momenty i teksty, więc to taki serial jak się człowiek nudzi i nie ma ochoty na jakieś ciężkie filmy tylko na typowo rozluźniającą produkcję .
kaslava Blogger.Klub
Wysłany:
2015-05-27, 18:02
O ja! Uwielbiam! Na początku zaczęli oglądać ją moi rodzice, szybko wciągło i mnie. Jak 'chodziłam' ze swoim obecnym mężem równie szybko polubił tą bajkę przy mnie. A teraz uwielbia ją nasz póltorej roczny syn. Tak, tak wiem... za młody na taką bajkę, bo chyba od 7 lat
angielskapolka WordPress.Klub
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-06-10, 19:51
Mój brat ciągle, to ogląda i czasem zdarza mi się z nim zobaczyć jakiś odcinek. Powiem szczerze, że nie widziałem jeszcze odcinka, w którym bym się nie śmiał. Naprawdę pingwiny są niezłe
Nieee, tak jak jestem osobą, która lubi i ogląda bajki, tak pingwinów z Madagaskaru nie lubię. Są dla mnie zwyczajnie nudne
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).